Creative by any means necessary
thumbnail.png

Environmental Design

Company: Revant Optics

Industry: Performance Eyewear 

Crafts Applied: mural design, graphic design, spatial sound control

While at Revant, I designed many spatial areas that represented the brand.

Portland Headquarters Columbia Gorge Mural

Portland Headquarters Columbia Gorge Mural

This piece is located in the guest waiting area and kitchen. The goal was to express the brand personality at first glance. Bold with a love for the outdoors what better way to represent that than with an abstract version of our favorite playground, the Columbia Gorge.

CG-Collage.png
Customer Experience Storefront

Customer Experience Storefront

This was a space specifically designed to support the creativity of the customer service team as well as provide in-person support for local or visiting customers. With this project, I assisted in the environmental design.

  Sea to Summit Sound Absorption Wall    This space needed a sound absorption mechanism, being that it was made up of concrete and wood. Felt was the solution.  Using the  Sea to Summit pattern  and pulling inspiration from the contour lines of a map, felt was layered and glued onto the portable divider walls.   

Sea to Summit Sound Absorption Wall

This space needed a sound absorption mechanism, being that it was made up of concrete and wood. Felt was the solution.

Using the Sea to Summit pattern and pulling inspiration from the contour lines of a map, felt was layered and glued onto the portable divider walls.

 

  Fractal brand element   Using this branded element to run across the east wall, it was the first thing a customer would see as they entered the office.   'Revant' The lettering on the wall is a vinyl die-cut.

Fractal brand element

Using this branded element to run across the east wall, it was the first thing a customer would see as they entered the office. 

'Revant' The lettering on the wall is a vinyl die-cut.

Revant-customer-service-space.png